Brf Tega Ängar Ytterby

På Tega ängar, mellan åkerholmar och stengärdsgårdar i en lantlig miljö, med närhet till såväl stadsliv som Marstrands skärgård, uppför vi 32 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

Brf Tega Ängar består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för grannsämja skapas.

Området har flyttat in juni 2019.


4 rok 78 m2

Vår fyra har allt man kan önska sig av ett effektivt boende. Som i alla våra lägenheter är köket rymligt och välutrustat och går att få antingen avskiljt eller i öppet samband med vardagsrummet. Det dagsljusbelysta badrummet har plats för både badkar och tvättmaskin/torktumlare. Det finns gott om förvaring i lägenheten som förstås kompletteras av ett förråd på gården.

3 rok 72 m2

Vår trea är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Varje lägenhet har uteplats eller balkong på ena sidan och en privat entrézon på andra sidan. Det innebär att alla lägenheter har uteplats i solläge. m²

2 rok 58 m2

Våra tvåor om 56 välplanerade kvadratmeter har lika generösa kök och badrum som de större lägenheterna. Köket är avdelbart från vardagsrummet och sovrummets garderober kompletteras med en klädkammare i hallen. Därutöver finns även förråd på gården.

  

Kundkontakt:
Ene-Rita Sjögren, 0709-66 80 56
ene-rita.sjogren@privatbostader.se

Projektledare:
Jörgen Ehn, 0760-25 50 11
jorgen.ehn@privatbostader.se


Entreprenör Hus: Peab Sverige AB
Entreprenör Mark: Orust Schakt AB