Brf Solrosen Skövde

I Trädgårdsstaden, med närhet till såväl stadsliv som natur uppför vi 32 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

SverigeBOgårdens hus består av smala huskroppar i två våningar med fyra lägenheter per hus. Alla lägenheter har en genomtänkt planlösning, god standard och bra förvaringsutrymmen.
I direkt anslutning till entrén en generös, dagsljus belyst hall som också går att få avskilt till en klädkammare som tillval.

Samtliga badrum är utrustade med en miljöklassad kominerad tvättmaskin och torktumlare som placeras under tvättbänk. Vid duschen finns en duschvägg i glas, lätt att öppna och lätt att fälla undan.

När man gör entré i SverigeBOgårdens lägenheter nås man direkt av ljus från två håll. Balkongen eller uteplatsen nås från vardagsrummet.

Föreningens egna pool - Ditt boende ska såväl underlätta vardagen som ge mervärde till livet. Här finns tid för avkoppling, lek och skratt. Det känns därför roligt att komplettera Trädgårdsstadens grönska med en saknad kvalitet - poolen. Här simmar man några längder innan jobbet, slappar i en solbädd till melodikrysset på lördagsförmiddagen eller avrundar arbetsveckan en ljummen kväll.

Se 3d-modell över trädgårdsstaden här 


4 rok 79 m2

Vår fyra har allt man kan önska sig av ett effektivt boende.
Som i alla våra lägenheter är köket rymligt och välutrustat och i öppet samband med vardagsrummet över en köksbänk. Det dagsljusbelysta badrummet har plats för både tvättmaskin och torktumlare under tvättbänk. Det finns gott om förvaring i lägenheten som förstås kompletteras av ett förråd i anslutning till bostaden.

Från 1 545 000 kr

3 rok 74 m2

Vår trea är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Varje lägenhet har uteplats eller balkong på ena sidan och en privat entrézon på andra sidan. Det innebär att alla lägenheter har uteplats i solläge.

Från 1 395 000 kr

2 rok 57 m2

Våra tvåor om 57 välplanerade kvadratmeter har lika generösa kök och badrum som de större lägenheterna. Köket är avdelbart från vardagsrummet och sovrummets garderober kompletteras med en klädkammare i hallen. Därutöver finns även ett förråd vid entrétrappan.

Från 1 195 000 kr

Kundkontakt:
Ene-Rita Sjögren, 0709-66 80 56
ene-rita.sjogren@privatbostader.se

Projektledare:
Jörgen Ehn, 0760-25 50 11
jorgen.ehn@privatbostader.se


Entreprenör Hus: Tommy Byggare AB
Entreprenör Mark: Orust Schakt AB

KONTAKTA SÄLJARE

Rikard Nero
Länsförsäkringar Skövde
0500-777117
rikard.nero@lansfast.se

INTRESSEANMÄLAN

BYGGNATIONEN

Nu pågår byggnationen för fullt.

Se bilder från byggnationen