Brf Soluppgången Växjö

I Hovshaga centrum, med närhet till såväl stadsliv som natur uppför vi 24 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.

Brf Soluppgången består av smala huskroppar i två våningar med 4 lägenheter per hus. Detta ger en mycket omtyckt och behaglig storlek på bebyggelsen. En skala där besökare och boende lätt känner sig hemmastadda och goda förutsättningar för grannsämja skapas.

Hovshaga är en lugn och omtyckt stadsdel i norra Växjö. Vid Hovshaga centrum finns serviceinrättningar såsom affär, bibliotek, frisör, pizzerior och vårdcentral, men det som lockar mest är nog ändå att ha naturen så nära.

4 rok 78 m2

Vår fyra har allt man kan önska sig av ett effektivt boende.
Som i alla våra lägenheter är köket rymligt och välutrustat och går att få antingen avskiljt eller i öppet samband med vardagsrummet. Det dagsljusbelysta badrummet har plats för både badkar och tvättmaskin/torktumlare.
Det finns gott om förvaring i lägenheten som förstås kompletteras av ett förråd på gården.

Från 1 716 000 kr

3 rok 72 m2

Vår trea är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Varje lägenhet har uteplats eller balkong på ena sidan och en privat entrézon på andra sidan. Det innebär att alla lägenheter har uteplats i solläge.

Från 1 584 000 kr

2 rok 58 m2

Våra tvåor om 58 välplanerade kvadratmeter har lika generösa kök och badrum som de större lägenheterna. Köket är avdelbart från vardagsrummet och sovrummets garderober kompletteras med en klädkammare i hallen. Därutöver finns även förråd vid entrétrappan.

Från 1 276 000 kr

Broschyr ej tillgänglig för närvarande.


Kundkontakt:
Ene-Rita Sjögren, 0709-66 80 56
ene-rita.sjogren@privatbostader.se

Projektledare:
Malin Berg, 0705-36 26 22
malin.berg@privatbostader.se

Entreprenör:
Peab Sverige AB


KARTA

SITUATIONSPLAN

BROSCHYR

 Nu är alla bostäder sålda!

KONTAKTA SÄLJARE

Eric Melkersson
Fastighetsbyrån Växjö
0733-87 77 19
eric.melkersson@fastighetsbyran.se

BYGGNATIONEN

Nu pågår byggnationen för fullt.

Se bilder från byggnationen