Brf Solrosen Skövde

I Trädgårdsstaden, med närhet till såväl stadsliv som natur uppför vi 32 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser.
SverigeBOgårdens hus består av smala huskroppar i två våningar med fyra lägenheter per hus.

Alla lägenheter har en genomtänkt planlösning, god standard och bra förvaringsutrymmen.
Direkt anslutning till entrén en generös, dagsljus belyst hall som också går att få avskiljt till en klädkammare som tillval.

4 rok 79 m2

Vår fyra har allt man kan önska sig av ett effektivt boende.
Som i alla våra lägenheter är köket rymligt och välutrustat och i öppet samband med vardagsrummet över en köksbänk. Det dagsljusbelysta badrummet har plats för både tvättmaskin och torktumlare under tvättbänk. Det finns gott om förvaring i lägenheten som förstås kompletteras av ett förråd i anslutning till bostaden.

Från 1 695 000 kr

3 rok 74 m2

Vår trea är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Varje lägenhet har uteplats eller balkong på ena sidan och en privat entrézon på andra sidan. Det innebär att alla lägenheter har uteplats i solläge.

Från 1 595 000 kr

2 rok 57 m2

Våra tvåor om 57 välplanerade kvadratmeter har lika generösa kök och badrum som de större lägenheterna. Köket är avdelbart från vardagsrummet och sovrummets garderober kompletteras med en klädkammare i hallen. Därutöver finns även ett förråd vid entrétrappan.

Från 1 195 000 kr

Broschyr ej tillgänglig för närvarande.

Kundkontakt:
Ene-Rita Sjögren, 0709-66 80 56
ene-rita.sjogren@privatbostader.se

Projektledare:
Malin Berg, 0705-36 26 22
malin.berg@privatbostader.se

KONTAKTA SÄLJARE

Rikard Nero
Länsförsäkringar Skövde
0500-777117
rikard.nero@lfr.se

Jenny Blomberg
Länsförsäkringar Skövde
0725-175 713
jenny.blomberg@lfr.se

INTRESSEANMÄLAN

BYGGNATIONEN

Här kommer ni kunna följa byggnationen