Brf Blockflöjten Karlstad

I Kronoparkens centrum, med närhet till såväl stadsliv somnatur, uppför vi etapp 1, 20 välplanerade lägenheter om 2 till 4 rum och kök i vackra hus med rymliga balkonger och stora uteplatser. SverigeBOgårdens hus består av smala huskroppar i två våningar med fyra lägenheter per hus.

Lägenheterna har en genomtänkt planlösning, god standard och bra förvaringsutrymmen. Balkongen eller uteplatsen nås neutralt från vardagsrummet. Lägenheterna på andra våning får en terrass ovanpå förråden och lägenheterna i markplan har, mot en tilläggskostnad, möjlighet att få en platt-eller trälagd altan.4 rok 78 m2

Vår fyra har allt man kan önska sig av ett effektivt boende. Som i alla våra lägenheter är köket rymligt och välutrustat och i öppet samband med vardagsrummet över en köksbänk. Det dagsljusbelysta badrummet har plats för både tvättmaskin och torktumlare under tvättbänk. Det finns gott om förvaring i lägenheten som förstås kompletteras av ett förråd i anslutning till bostaden.

Från 1 652 600 kr

3 rok 72 m2

Vår tre är bara något mindre än vår fyra och har rymliga och generösa rum. Kök och badrum har samma kvaliteter i form av utrymme och utrustning som i den större lägenheten. Varje lägenhet har uteplats eller balkong på ena sidan och en privat entrézon på andra sidan. Det innebär att alla lägenheter har uteplats i solläge.

Från 1 532 400 kr

2 rok 58 m2

Våra tvåor om 58 välplanerade kvadratmeter har lika generösa kök och badrum som de större lägenheterna. Köket är avdelbart från vardagsrummet och sovrummets garderober kompletteras med en klädkammare i hallen. Därutöver finns även ett förråd vid entrétrappan.

Från 1 218 600 kr

Broschyr ej tillgänglig för närvarande.Kundkontakt:
Ene-Rita Sjögren, 0709-66 80 56
ene-rita.sjogren@privatbostader.se

Projektledare:
Malin Berg, 0705-36 26 22
malin.berg@privatbostader.se

KONTAKTA SÄLJARE

Pelle Togner
Svensk Fastighetsförmedling
0702-89 55 59
pelle.togner@svenskfast.se

INTRESSEANMÄLAN

BYGGNATIONEN

Här kommer ni kunna följa byggnationen